Vacaturebank

vacaturetekst

Wilt u een advertentie opgeven, mail deze naar info@kerkelijkwerkers.nl (geef ook aan wanneer deze weer verwijderd moet worden). Naast deze vacature pagina is het voor werkzoekende kerkelijk werkers van belang om regelmatig de site van de Protestantse Kerk Nederland te bezoeken.
Wij plaatsen hier ook advertenties waarop we door collega predikanten en kerkelijk werkers attent gemaakt zijn. Zo proberen wij hulpverlenend te zijn voor kerkelijk werkers.

Op dit moment zijn onderstaande vacatures bij ons bekend:

 

 

De Hervormde Gemeente Aalburg (NBr) zoekt een KERKELIJK/PASTORAAL MEDEWERKER (0.2 fte). Voor de advertentie, klik hier.


***

De Gereformeerde Kerk te Bunschoten – Spakenburg zoekt een KERKELIJK WERKER voor ong. 20 uur in de week voor een periode van een half jaar. Klik hier voor de advertentie.

***

De Protestantse Wijkgemeente Emmaüs te Bodegraven is een betrokken en actieve gemeente in het hart van het Groene Hart. Vanwege waarneming ziekteverlof zoeken we voor 24 uur per week: een KERKELIJK WERKER die vooral aandacht besteedt aan jongeren en jonge gezinnen. Voor de advertentie klik hier.


***

De protestantse gemeente Claercamp te Rinsumageast / Sibrandahûs (www.claercamp.com) is voor 16 uur per week op zoek naar een ondernemende en enthousiaste KERKELIJK - /OPBOUWWERKER (m/v). Klik hier voor de advertentie.

***

De Protestantse Gemeente Alexanderkerk te Rotterdam zoekt m.i.v. 1 januari 2019 een KERKELIJK WERKER m/v voor het ouderenpastoraat (0,5 FTE). Voor de advertentie, klik hier.

 

***

Actueel

Evaluatie Permanente Educatie

De generale synode van de Protestantse Kerk besprak op 17 november jl. het evaluatie-rapport van de eerste cyclus van de Permanente Educatie. Lees verder »

Nieuws

Kerk 2025

Op 18 november jl. stond de generale synode van de Protestantse Kerk uitvoerig stil bij de kerkordelijke invoering van de nieuwe kerkstructuur in het kader van ‘Kerk 2025’ en bij de functie van de toekomstige classis-predikant. Lees verder »