Vacaturebank

vacaturetekst

Vacatures kunnen worden aangemeld via info@kerkelijkwerkers.nl

Naast deze vacature pagina is het voor werkzoekende kerkelijk werkers van belang om regelmatig de site van de Protestantse Kerk Nederland te bezoeken.
Wij plaatsen hier ook advertenties waarop we door collega predikanten en kerkelijk werkers attent gemaakt zijn. Zo proberen wij hulpverlenend te zijn voor kerkelijk werkers.

Op dit moment zijn onderstaande vacatures bij ons bekend:

 

 

Hervormde wijkgemeente De Ark (PKN) te Ede zoekt: KERKELIJK WERKER/emeritus predikant voor ouderenpastoraat (7 uur per week). Voor meer informatie: https://www.hervormdede.nl/deark. Voor de advertentie, klik hier.


***

De Protestantse Gemeente Velp (Gld) zoekt een KERKELIJK WERKER voor max. 0,6 fte.
Wil jij, samen met de predikant, werken binnen een gemeente met ruimte voor verschillende vormen van geloofsbeleving waar plaats is voor jong en oud? Dan is dit je kans! In onze gemeente ben je werkzaam op verschillende gebieden: pastoraat, diaconaat en jeugdwerk. Als kerkelijk werker zet je je in voor een inspirerend kerk-zijn. Je geeft handen en voeten aan de kernwoorden van onze visie: ‘ontmoeten en verbinden’. Enthousiast geworden? Klik hier naar een link op onze site voor meer informatie


***

De Protestantse Gemeente te Fijnaart, Heijningen en Standdaarbuiten (West Brabant) zoekt een KERKELIJK WERKER voor versterking van het pastorale werk in de gemeente. We zijn zeer actief in het pastoraal werk. Hieraan wordt invulling gegeven door onze predikant in samenwerking met 5 wijkouderlingen. Als kerkelijk werker ga je vooral aan de slag met ouderenpastoraat en crisispastoraat. Je bent een pro-actieve kerkelijke werker aan wie de kerkenraad een deel van de pastorale zorg met een gerust hart kan toevertrouwen. Een professional met diepgang. Lees verder op onze site of er een match is!

***

We zijn kerk in Getsewoud. We zijn eigentijds, maar ook tegendraads. We zijn gastvrij, maar ook prikkelend. We zijn gelovig, maar ook nieuwsgierig. En, iedereen is welkom! In het najaar van 2019 vertrekt Taco en daarom hebben we opvallende keuzes gemaakt. We gaan op zoek naar: Een kerkelijk werker / predikant (0.8 fte), Een kerkelijk werker / focus op jeugd (0.3 fte). Klik hier voor een link naar de website.

 ***

 

 

Actueel

De vacaturebank blijft actueel.

De vacaturebank blijft actueel. Lees verder »

Nieuws

Let op, nieuwe vacatures

Werkzoekend kerkelijk werker? Bezoek dan regelmatig onze vacaturebank. Lees verder »