Vacaturebank

vacaturetekst

Wilt u een advertentie opgeven, mail deze naar info@kerkelijkwerkers.nl (geef ook aan wanneer deze weer verwijderd moet worden). Naast deze vacature pagina is het voor werkzoekende kerkelijk werkers van belang om regelmatig de site van de Protestantse Kerk Nederland te bezoeken.
Wij plaatsen hier ook advertenties waarop we door collega predikanten en kerkelijk werkers attent gemaakt zijn. Zo proberen wij hulpverlenend te zijn voor kerkelijk werkers.

Op dit moment zijn de onderstaande vacatures bij ons bekend:De Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek (Classis Deventer) heeft een uitdagende taak te bieden aan een KERKELIJK WERKER (0,8-1,0fte). Klik hier voor de advertentie.

***

De protestantse wijkgemeente Aller Erf te Veenendaal zoekt met ingang van 15 maart 2018 of z.s.m. daarna een KERKELIJK WEKRER voor 20 uur per week. Voor de advertentie, klik hier.

***

De Protestantse Gemeente Lelystad is op zoek naar een inspirerende en enthousiaste JONGERENWERKER. Klik hier voor de advertentie.


***

De Protestantse gemeente te Etten-Leur is op zoek naar een KERKELIJK WERKER voor (o,4 fte). Voor de advertentie, klik hier.

***

De Protestantse Gemeente Mariëngaarde Hallum zoekt een emeritus-predikant of KERKELIJK WERKER voor 0,33 FTE. Klik hier voor de advertentie.

***

De Protestanse gemeente te Enkhuizen zoekt een KERKERKLIJK WERKER (0,5 fte). Voor de advertentie, klik hier

***

Gereformeerde Kerk [PKN] Katwijk aan Zee is op zoek naar een gedreven en betrokken KERKELIJK JEUGDWERKER m/v (0,5 fte). Voor de advertentie, klik hier.


***

Open Hof Hillegom (een eigentijdse en hartelijke zendingsgemeente) zoekt een EVANGELIST/KERKELIJK WERKER (18 uur per week). Klik hier voor de advertentie.

***

De protestante gemeente Rotterdam Feijenoord is op zoek naar een PASTORAAL WERKER (0,6 fte) om samen met de predikant en het pastoraal team taken uit te voeren binnen pastoraat en ouderenwerk en incidenteel voor te gaan of kerkdiensten te leiden. Voor de advertentie, klik hier.***Kerkelijk werker biedt zich aan:

Kerkelijk werker ( 67 jaar ) zoekt pastoraal werk. Reden hiervoor is dat mijn contract door de huisdige gemeente niet verlengd kon worden door de sterke terugloop binnen de gemeente.
Ik sta ingeschreven in het  register voor kerkelijk werkers en heb een ruime ervaring.
De afgelopen 10 jaar heb ik als ouderenpastor gewerkt: individueel pastoraat, bijbelgesprekskringen, rouwdiensten en het regelmatig voorgaan in de zondagse erediensten.
Ik ben bereid te verhuizen.
Voor verdere info of reactie kunt u bellen: 06 12531402

Actueel

Evaluatie Permanente Educatie

De generale synode van de Protestantse Kerk besprak op 17 november jl. het evaluatie-rapport van de eerste cyclus van de Permanente Educatie. Lees verder »

Nieuws

Kerk 2025

Op 18 november jl. stond de generale synode van de Protestantse Kerk uitvoerig stil bij de kerkordelijke invoering van de nieuwe kerkstructuur in het kader van ‘Kerk 2025’ en bij de functie van de toekomstige classis-predikant. Lees verder »