Vacaturebank

vacaturetekst

Vacatures kunnen worden aangemeld via info@kerkelijkwerkers.nl

Naast deze vacature pagina is het voor werkzoekende kerkelijk werkers van belang om regelmatig de site van de Protestantse Kerk Nederland te bezoeken.
Wij plaatsen hier ook advertenties waarop we door collega predikanten en kerkelijk werkers attent gemaakt zijn. Zo proberen wij hulpverlenend te zijn voor kerkelijk werkers.

Op dit moment zijn onderstaande vacatures bij ons bekend:

 

De Protestantse wijkgemeente Noordwijk zoekt een talentvolle JEUGDWERKER m/v (0,5 fte = 18 uur). Voor de advertentie klik hier.

***

In de Christelijke Gereformeerde kerk ‘de Ark’ in Mussel is plaats voor een KERKELIJK WERKER die onze predikant kan ondersteunen op het gebied van pastoraat, catechese en jeugdwerk. Er is ruimte voor 16 uur per week op basis van een flexibel contract voor tenminste 1 jaar. Klik hier voor de advertentie.


***

De Gereformeerde Kerk Bunschoten-Spakenburg, Leeft vanuit de liefde van Christus, open en naar buiten gericht en is gemeente voor en met elkaar.Vanuit deze missie willen we samen gemeente-zijn. Een hele uitdaging om dit waar te maken. Maar die uitdaging gaan we graag aan! Vanwege het vertrek van een van onze Kerkelijk Werkers, zoeken wij een KERKELIJK WERKER die naast de reguliere werkzaamheden ook betrokken wordt bij het wijkwerk onder jongere gezinnen en het Jeugd en Jongeren Pastoraat. Klik hier voor de link naar de vacature.  https://gkbs.nl/vacature-kerkelijk-werker-32-uur

***

We zijn kerk in Getsewoud. We zijn eigentijds, maar ook tegendraads. We zijn gastvrij, maar ook prikkelend. We zijn gelovig, maar ook nieuwsgierig. En, iedereen is welkom! In het najaar van 2019 vertrekt Taco en daarom hebben we opvallende keuzes gemaakt. We gaan op zoek naar: Een kerkelijk werker / predikant (0.8 fte), Een kerkelijk werker / focus op jeugd (0.3 fte). Klik hier voor een link naar de website.

 ***

 

 

Actueel

De vacaturebank blijft actueel.

De vacaturebank blijft actueel. Lees verder »

Nieuws

Let op, nieuwe vacatures

Werkzoekend kerkelijk werker? Bezoek dan regelmatig onze vacaturebank. Lees verder »