Vacaturebank

vacaturetekst

Vacatures kunnen worden aangemeld via info@kerkelijkwerkers.nl

Naast deze vacature pagina is het voor werkzoekende kerkelijk werkers van belang om regelmatig de site van de Protestantse Kerk Nederland te bezoeken.
Wij plaatsen hier ook advertenties waarop we door collega predikanten en kerkelijk werkers attent gemaakt zijn. Zo proberen wij hulpverlenend te zijn voor kerkelijk werkers.

Op dit moment zijn onderstaande vacatures bij ons bekend:

 

Het Recreatiepastoraat Hoek van Holland zoekt pastores die op vrijwillige basis invulling willen geven aan het recreatiepastoraat. Klik hier voor de informatie.

***

Binnen de protestantse gemeente Willemstad is een vacature ontstaan voor een kerkelijk werker. De advertentie zoals ook opgenomen op onze website www.pgwillemstad.nl. Voor de advertentie Klik hier

***

De Gereformeerde Kerk Bunschoten-Spakenburg zoekt vanwege het vertrek van een van onze kerkelijk werkers, een kerkelijk werker die in twee wijken werkzaam wil zijn ter ondersteuning van de predikanten. De aanstelling zal 32 uur per week omvatten. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de regeling kerkelijk werkers van de PKN. Klik hier voor de advertentie.

***

De Argoszorggroep in Schiedam is zoek naar (emeriti) predikanten en/of kerkelijk werkers die wellicht bereid zijn enkele keren per jaar in de Drie Maas Stede een dienst te verzorgen. Of een (Godsdienst) onderwijzer die bijna of nu al volop van zijn of haar pensioen geniet! Deze diensten zijn er elke zondagmorgen en wij proberen binnen afzienbare tijd, ook voor onze bewoners in het huis, deze weer te gaan opstarten. Dit prachtige werk in het huis wordt door vrijwilligers gedaan en hopen deze diensten dan ook voor de toekomst voort te zetten.

Wellicht dat u ons kunt helpen aan verschillende namen/adressen uit de regio Schiedam/Vlaardingen die wij kunnen benaderen.
Graag contact opnemen met: R.Baas@argoszorggroep.nl

***


 

Actueel

De vacaturebank blijft actueel.

De vacaturebank blijft actueel. Lees verder »

Nieuws

Nieuwsbrief en CNV/Kerk& Ideëel

Doordat de CNV website nog steeds erg ondoorzichtig is. is besloten om nieuwsbrieven zolang de oude cnv website bestaat, ook op deze VKW-website te plaatsen Lees verder »