Vacaturebank

vacaturetekst

Vacatures kunnen worden aangemeld via info@kerkelijkwerkers.nl

Naast deze vacature pagina is het voor werkzoekende kerkelijk werkers van belang om regelmatig de site van de Protestantse Kerk Nederland te bezoeken.
Wij plaatsen hier ook advertenties waarop we door collega predikanten en kerkelijk werkers attent gemaakt zijn. Zo proberen wij hulpverlenend te zijn voor kerkelijk werkers.

Op dit moment zijn onderstaande vacatures bij ons bekend:

 

De Protestantse Gemeente Bergen op Zoom zoekt een enthousiaste en creatieve kerkelijk werker (v/m) voor jeugd- en jongerenwerk voor 5 jaar voor 0,5 FTE. Na enige tijd werk je samen met een nog aan te stellen kerkelijk werker voor de Protestantse Gemeentes Halsteren/Nieuw-Vossemeer, Steenbergen en Woensdrecht.  Solliciteren kan tot 1 augustus 2020.
Voor meer informatie: www.protestantsekerkbergenopzoom.nl. Klik op: JIJ BENT NODIG !


***

De Argoszorggroep in Schiedam is zoek naar (emeriti) predikanten en/of kerkelijk werkers die wellicht bereid zijn enkele keren per jaar in de Drie Maas Stede een dienst te verzorgen. Of een (Godsdienst) onderwijzer die bijna of nu al volop van zijn of haar pensioen geniet! Deze diensten zijn er elke zondagmorgen en wij proberen binnen afzienbare tijd, ook voor onze bewoners in het huis, deze weer te gaan opstarten. Dit prachtige werk in het huis wordt door vrijwilligers gedaan en hopen deze diensten dan ook voor de toekomst voort te zetten.

Wellicht dat u ons kunt helpen aan verschillende namen/adressen uit de regio Schiedam/Vlaardingen die wij kunnen benaderen.
Graag contact opnemen met: R.Baas@argoszorggroep.nl

***

De Nederlands Gereformeerde Kerk “DE ARK” in Maassluis zoekt een kerkelijk werker Pastoraat voor (in eerste instantie) 16 uur/week. Klik hier voor de advertentie.

***

Het Bijbelhuis Antwerpen is op zoek naar een kinderwerker/fondsenwerver voor 13 uur per week. Klik hier voor de advertentie

***

De Protestantse Gemeente Aalten zoekt een Kerkelijk werker, m/v, 0.6 fte. Deze kerkelijk werker komt te werken in één van de pastorale wijken in de gemeente en werkt samen met een predikant, elk met een eigen werkgebied binnen de wijk. Voor de functiewensen verwijzen wij u naar de profielschets. Op de website www.kerkvenster.nl vindt u uitvoerige informatie over de Protestantse Gemeente Aalten. Klik hier voor de advertentie. Klik hier voor de profielschts

 ***

De Protestantse gemeente Haarlem Noord / Spaarndam is per 1 september 2020 op zoek naar een: Kerkelijk werker (M\V) (40%)
Als kerkelijk werker sta je open voor de ontmoeting met elkaar en met de wereld om ons heen.

Wat vragen wij:
Je hebt een voltooide HBO-opleiding gevolgd;
Je staat ingeschreven in het register voor kerkelijk werkers;
Je wilt de zorg voor ouderen op je nemen, zowel individueel als middels gespreksgroepen;
Je herkent jezelf in de volgende steekwoorden: sociaal vaardig en doortastend;
Je gaat in ongeveer 8 kerkdiensten per jaar voor;
Je kan goed samenwerken;
Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met het pastoraat;
Je bent in het bezit van een VOG verklaring.

Over de Immanuelkerk/ Oude Kerk
De Protestantse Gemeente van Haarlem-Noord en Spaarndam is een levendige, open denkende en dynamische geloofsgemeenschap. Wij geloven dat het in ons leven op de een of andere manier altijd gaat over ‘licht’, over ‘aanvaard zijn’, over de levenslange oefening ‘naaste te zijn’ en over ‘opstaan en leven’. Daarbij zoeken we altijd met ruimte en zonder dogma’s naar de betekenis van geloof en spiritualiteit voor jou en de wereld van nu.
De aanstelling zal vooruitlopend op een vast contract tijdelijk zijn voor de duur van 2 jaar. De kerkenraad stelt het op prijs om de te benoemen kerkelijk werker in het ambt te bevestigen.

Solliciteren: Je motivatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 1 juni 2020 mailen naar de voorzitter van de beroepingscommissie: dhr. Bert Pinkster bert.pinkster@kerkpleinhaarlemnoord.nl

 ***

 

 

Actueel

De vacaturebank blijft actueel.

De vacaturebank blijft actueel. Lees verder »

Nieuws

Nieuwsbrief en CNV/Kerk& Ideëel

Doordat de CNV website nog steeds erg ondoorzichtig is. is besloten om nieuwsbrieven zolang de oude cnv website bestaat, ook op deze VKW-website te plaatsen Lees verder »